Блог

Multiplier event Last Mile Project

На 12 юли 2022 г. от 12.00 ч. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) ще се проведе Кръгла маса на тема: "Обучение за шофьор-куриери в последната миля за постигане на безопасност и устойчиво развитие на градските райони – възможности и предизвикателства"

Прочетете още >

Четвърти бюлетин по проект „Обучение за шофьор-куриери в последната миля за постигане на безопасност и устойчиво развитие на градските райони“ (TRALMEDES)

Българска асоциация по логистика има удоволствието да ви информира, че е готов четвъртият информационен бюлетин по проект TRALMEDES.

Прочетете още >

Трети бюлетин по проект „Обучение за шофьор-куриери в последната миля за постигане на безопасност и устойчиво развитие на градските райони“ (TRALMEDES)

Българска асоциация по логистика има удоволствието да ви информира, че е готов третият информационен бюлетин по проект TRALMEDES.

Прочетете още >

Карта на компетентностите на професионалния шофьор-куриер в последната миля по проект (TRALMEDES)

Българска асоциация по логистика има удоволствието да ви информира, че е готова картата на компетентностите на шофьор-куриерите в последната миля, разработена по проект TRALMEDES.

Прочетете още >

Информационна брошура по проект „Обучение за шофьор-куриери в последната миля за постигане на безопасност и устойчиво развитие на градските райони“ (TRALMEDES)

Българска асоциация по логистика има удоволствието да ви информира, че е готова информационната брошура по проект TRALMEDES.

Прочетете още >

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys