Блог

Уебсайт на проект DIRECT- Digital skIlls foR sEnior logistiC sTaff

Българската асоциация по логистика има удоволствието да ви информира, че уебсайтът на проект DIRECT- Digital skIlls foR sEnior logistiC sTaff е готов и може да бъде разгледан на адрес: https://www.direct-project.info/bg.

Прочетете още >

Първи бюлетин по проекта DIRECT- Digital skIlls foR sEnior logistiC sTaff

Старт на проекта DIRECT- Digital skIlls foR sEnior logistiC sTaff беше даден с първата среща на партньорите в София, на която домакин беше Българската асоциация по логистика. Вижте и първия бюлетин по проекта.

Прочетете още >

Гъвкави пътища за учене - от тестове до теория

Българска асоциация по логистика има удоволствието да сподели с вас за някои гъвкави пътища за учене, които осигуряват приложението на иновативен образователен подход от тестовете до теорията.

Прочетете още >

Пети бюлетин по проект „Обучение за шофьор-куриери в последната миля за постигане на безопасност и устойчиво развитие на градските райони“ (TRALMEDES)

Българска асоциация по логистика има удоволствието да ви информира, че е готов петият информационен бюлетин по проект TRALMEDES.

Прочетете още >

Multiplier event Last Mile Project

На 12 юли 2022 г. от 12.00 ч. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) ще се проведе Кръгла маса на тема: "Обучение за шофьор-куриери в последната миля за постигане на безопасност и устойчиво развитие на градските райони – възможности и предизвикателства"

Прочетете още >

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys