Блог

Участие в работна среща по проект „Европейска рамка за “Триъгълник на знанието” в областта на логистиката (FRAMELOG)“

На 20 и 21 септември 2017 г. се проведе третата работна среща на партньорите в проекта „Европейска рамка за “Триъгълник на знанието” в областта на логистиката (FRAMELOG)“,финансиран по програма ERASMUS+ на Европейската комисия. Домакин на срещата бе Европейската асоциация по логистика ELA. От страна на БАЛ участие взеха доц. Мирослава Раковска, председател на УС, и Стиляна Стратиева.

По време на срещата бяха дискутирани критериите и индикаторите за оценка на взаимодействието на участниците в „триъгълника на знанието“ в областта на логистиката и обсъдени възможните методи и инструменти за тяхното подобряване. 

framelog thirdmeeting01 framelog thirdmeeting02

 

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys