Блог

Участие в работна среща по проект „Европейска рамка за “Триъгълник на знанието” в областта на логистиката (FRAMELOG)“

На 15 и 16 февруари 2018 г. в Рим, Италия се проведе четвъртата работна среща на партньорите по проекта „Европейска рамка за “Триъгълник на знанието” в областта на логистиката (FRAMELOG)“, финансиран по програма ERASMUS+ на Европейската комисия. Проектът е насочен към подобряване на взаимодействието между висшите училища и бизнеса в областта на логистиката и управлението на веригата на доставките. Мирослава Раковска, Лилия Величкова и Стиляна Стратиева взеха участие в срещата като представители на Българската асоциация по логистика, която е един от партньорите в проекта. По време на срещата бяха обсъдени възможните механизми за подобряване на връзките между трите стълба на „триъгълника на знанието“ – образованието, научните изследвания и иновациите, като се дадоха конкретни насоки за активизиране на взаимодействието между висшите училища и бизнеса. Основните предизвикателства, които биха възникнали при интегрирането на трите стълба на „триъгълника на знанието“ , също бяха очертани и задълбочено анализирани.

framelog thirdmeeting02

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys