Блог

Пета работна среща по проект „Европейска рамка за “Триъгълник на знанието” в областта на логистиката (FRAMELOG)“

На 27 и 28 септември 2018 г. в Брашов, Румъния се проведе петата работна среща на партньорите по проекта „Европейска рамка за “Триъгълник на знанието” в областта на логистиката (FRAMELOG)“, финансиран по програма ERASMUS+ на Европейската комисия. По време на срещата бяха обсъдени насоките за справяне с предизвикателствата за осигуряване на качество и оценка в рамките на FRAMELOG. Освен работната среща на 28 септември се проведе и организирания в рамките на проекта европейски семинар на тема "Networking and managing knowledge for Logistics: an European perspective". Участие в него взеха професионалисти в областта на логистиката и управлението на веригата, фирми, представители на академичната общност и студенти. Заедно дискутираха различни въпроси и проблеми при изграждането на сътрудничества между бизнес, наука и образование и управлението на знания.

framelog thirdmeeting02 

 

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys