Блог

Шеста работна среща по проект „Европейска рамка за “Триъгълник на знанието” в областта на логистиката (FRAMELOG)“

Българска асоциация по логистика бе домакин на шестата работна среща на партньорите по проекта „Европейска рамка за “Триъгълник на знанието” в областта на логистиката (FRAMELOG)“, финансиран по програма ERASMUS+ на Европейската комисия.

Дейностите по валидиране на основните резултати от проекта бе водещата тема от дневния ред на срещата, проведена на 7 и 8 февруари 2019 г. в София. Партньорите представиха първоначалните резултати от проведените уъркшопи с представители на академичната общност, предприемачи и професионалисти от практиката в областта на логистиката и управлението на веригата на доставките в България (08.01.2019), Румъния (18.01.2019) и Италия (01.02.2019). Изтъкнаха се съществуващите проблеми и предизвикателства при сътрудничеството между висшето образование, науката и бизнеса и необходимите действия за тяхното преодоляване. През втория ден от срещата основният фокус бе върху предстоящите дейности и задачи за успешното изпълнение на проекта, и по-конкретно върху подготовката и организацията на двете заключителни събития за разпространение на резултатите от проекта FRAMELOG, които ще се проведат в Белгия и Италия през второто и третото тримесечие на 2019 г.

6ta sreshta framelog1  6ta sreshta framelog2

За повече информация посетете уебсайта на проекта: http://www.framelog.eu

 

framelog logo

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys