Блог

Заключителна работна среща по проект „Европейска рамка за “Триъгълник на знанието” в областта на логистиката (FRAMELOG)“

На 11 и 12 юли 2019 г. в Милано, Италия се състоя заключителната работна среща на партньорите по проекта за сътрудничеството между висшето образование, науката и бизнеса „Европейска рамка за “Триъгълник на знанието” в областта на логистиката (FRAMELOG)“. Проектът се реализира в рамките на ERASMUS+ на Европейската комисия и има за цел  да засили приноса на висшето образование към пазара на труда и икономическия растеж в областта на логистиката, както и международното сътрудничество чрез изграждането на тесни ефективни връзки между образованието, научните изследвания и бизнеса – трите страни на „триъгълника на знанието“.

Проектът стартира през септември 2016 г. и приключва през август тази година. Партньори в него са университети и професионални организации от четири страни – Белгия, България, Италия и Румъния.

По време на срещата представителите на партньорските организации (Европейската асоциация по логистика – ELA, Италианската асоциация по логистика и управление на веригата на доставките – AILOG, Българската асоциация по логистика – БАЛ, Асоциацията за развитие на човешките ресурси в банковия и финансов сектор в Италия – EFFEBI, Университетът за национално и световно стопанство – УНСС, Университетът в Пиза и Трансилванският университет в Брашов) определиха последващите дейности за ефективното разпространение на резултатите от проекта и обсъдиха възможностите за устойчиво развитие и идеи за бъдещи проекти в областта.

За повече информация посетете уебсайта на проекта: http://www.framelog.eu

FRAMELOG meeting 7

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys