Блог

Уеб сайт на проект „Обучение за шофьор-куриери в последната миля за постигане на безопасност и устойчиво развитие на градските райони“ (TRALMEDES)

Уважаеми партньори и членове на Българска асоциация по логистика,

На прага на есента с удоволствие ви информираме, че уеб сайтът на проект „Обучение за шофьор-куриери в последната миля за постигане на безопасност и устойчиво развитие на градските райони (TRALMEDES) е готов и може да бъде разгледан на адрес: www.trainingforlastmile.eu. Сайтът съдържа информация за проекта, постигнатите резултати в хода на неговата реализация и новини в сегмента на доставките в последната миля. Уеб страницата е достъпна на английски и всички партньорски езици. Очакваме ви и ви пожелаваме приятен престой на сайта на проекта!

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys