Блог

Международна среща на партньорите по проект „Обучение за шофьор-куриери в последната миля за постигане на безопасност и устойчиво развитие на градските райони“ (TRALMEDES)

На 04 и 05.10.2021 г., в централата на TTS Työtehoseura в Хелзинки, беше проведена присъствена среща на партньорите по проект „Обучение за шофьор-куриери в последната миля за постигане на безопасност и устойчиво развитие на градските райони (TRALMEDES). По време на събитието бяха обсъдени напредъка в развитието на проектните дейности, постигнатите междинни резултати, последващите действия за реализация на целта за обучение и квалификация на шофьор-куриерите в последната миля в Европа, както и насоките към обучителните организации, ангажирани в този процес.

В срещата взеха участие представители на всички партньори в проекта TRALMEDES, както следва: PONS Seguridad Vial, Training 2000, Scuola universitaria professionale della Svizzera italiana (SUPSI), Българска асоциация по логистика, UNO, Organización Empresarial de Logística y Transporte, TTS Työtehoseura и CNA Perbino.

tralmedes meeting 102021

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys