Блог

Multiplier event Last Mile Project

На 12 юли 2022 г. от 12.00 ч. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) ще се проведе Кръгла маса на тема:

"Обучение за шофьор-куриери в последната миля за постигане на безопасност и устойчиво развитие на градските райони – възможности и предизвикателства"

Събитието се организира от Българска асоциация по логистика (БАЛ) със съдействието на катедра „Логистика и вериги на доставките“ в УНСС, и се провежда в рамките на проект Erasmus+ Project TRALMEDES - 2020-1-ES01-KA202-083161.

Европейският проект „Обучение за шофьор-куриери в последната миля за постигане на безопасност и устойчиво развитие на градските райони“ произтича от необходимостта на логистичния сектор да насърчава осведомеността за пътната безопасност и да адаптира квалификацията на заетите към нарастващия опит в прилагането на практики за доставка в последната миля в наши дни.

Проектът осигурява разработването на предложение за запознаване с въпросите на пътното движение и обучителни програми, основани на използването на нови технологии за повишаване и подобряване на шофьорските умения на шофьор-куриерите, популяризиране на устойчивата мобилност и намаляване на пътнотранспортните произшествия.

Проектът „Обучение за шофьор-куриери в последната миля за постигане на безопасност и устойчиво развитие на градските райони“ е съфинансиран от програмата Еразъм + на Европейския съюз и ползва частична финансова подкрепа от Movetia.

Място: Зала 4051, УНСС

Програма

За контакти:

Проф. д-р Мирослава Раковска
Ръководител катедра "Логистика и вериги на доставките",
Председател на УС, Българска асоциация по логистика,
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys