Блог

Първи бюлетин по проекта DIRECT- Digital skIlls foR sEnior logistiC sTaff

Старт на проекта DIRECT- Digital skIlls foR sEnior logistiC sTaff беше даден с първата среща на партньорите в София, България. Българската асоциация по логистика беше домакин на срещата. Основните цели на срещата бяха установяване на взаимоотношения с партньори, обсъждане на бъдещата комуникация, сътрудничество и административни въпроси, изясняване на отговорностите на всеки партньор и определяне на общата програма на проекта за следващите две години. Резултатите от срещата надхвърлиха очакванията на партньорите, създавайки солидна основа за успеха на проекта

Вижте пълния бюлетин тук.

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys