Блог

Уебсайт на проект DIRECT- Digital skIlls foR sEnior logistiC sTaff

Уважаеми партньори и членове на Българска асоциация по логистика, Българската асоциация по логистика има удоволствието да ви информира, че уеб сайтът на проект DIRECT- Digital skIlls foR sEnior logistiC sTaff е готов и може да бъде разгледан на адрес: https://www.direct-project.info/bg. Сайтът съдържа информация за проекта, а с напредването по проекта ще може да намерите и постигнатите резултати, в това число и обучителни материали със свободен достъп за вас или вашата организация. Уеб страницата е достъпна на български език, английски и всички партньорски езици. Очакваме ви и ви пожелаваме ползотворен и приятен престой на сайта на проекта!

Ако за вас е по-удобно да следите новостите по проекта в социалните мрежи, последвайте нашите профили тук: LinkedInFacebookInstagram.

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys