Блог

Изграждане на информационна база данни

Българската асоциация по логистика си поставя за цел да интегрира общността на завършилите специалност "Стопанска логистика", както и да привлече към тази общност и други специалисти, работещи в областта на логистиката. В тази връзка стартираме проект за изграждане на информационна база данни за професионалистите по логистика в България.

Планираме организирането на мероприятия за обмен на добри практики, насоки и конкретни решения на проблеми под формата на семинари, кръгли маси и др., както и разкриването на възможности (включително и във вид на електронна платформа) за осъществяване на връзка между търсещите и предлагащите работа (стаж) в областта на логистиката. Искрено се надяваме, че тези наши усилия ще бъдат полезни за вашето кариерно развитие и професионални успехи и, разбира се, за развитието на логистиката в страната ни.

Предоставяме ви кратка анкета (2-3 мин. за попълване), която ще ви даде възможността да бъдете част от нашата база данни.

 >> Вход за попълване на анкета <<

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys