Блог

Семинар на тема “Логистика от ново поколение“

На 20.03.2014 г. се проведе семинар на тема “Логистика от ново поколение“. Мероприятието се организира от Тим ВИЖЪН България, съвместно с Microsoft, Капитал, FedEx, Българска асоциация по логистика и Xolyd. На семинара, в Интер Експо Център, бяха обсъдени редица теми:

  • Предизвикателства пред логистичния бранш днес
  • Степен на познаване и прилагане на логистичната концепция
  • Транспорт vs Логистика
  • Добри логистични практики
  • Тенденции и решения в логистичната индустрия
  • Повече и по-лоялни клиенти
  • Логистиката в България – перспективи за внедряване на информационни системи и технологии
  • Обзор на изследвания за логистичния бранш

Българската асоциация по логистика се включи с презентация на тема „7 избрани момента от изследвания по логистика в България”, която беше представена от Николай Драгомиров. В нея бяха засегнати редица актуални проблеми на практиката по логистиката, като степен на познаване на логистичните термини, дял на организациите с отдел по логистика, еволюция на логистичния софтуер, софтуер и вериги на доставки, степен на внедряване на информационни системи и др. Представянето създаде условия за коментари и генериране на идеи за бъдещи изследвания в областта.

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys