Блог

"Business Logistics in Modern Management" конференция

На 16.10.2014 г в гр. Осиек, Хърватия, се проведе 14-та международна научна конференция „Business Logistics in Modern Management“ (http://blmm-conference.com/), организирана от Факултета по икономика в Университета „JOSIP JURAJ STROSSMAYER“ в Осиек, с участието на учени и изследователи от Австрия, Германия, Турция, Унгария, Словения, Сърбия, България, Хърватия.

На форума председателят на Българска асоциация по логистика, доц. Мирослава Раковска, изнесе доклад на тема „LOGISTICS ASPECTS OF FIRMS’ CAPABILITIES TO INCREASE INTERNATIONAL COMPETITIVENESS“, който включва резултати от проект по договор № НИД НИ 1-1/2014 на тема „Съвременни аспекти в развитието на логистичния сектор в България“.

Доц. М. Раковска посети и водещата хърватска фирма от логистичния сектор „Ricardo“, чиято дейност и добри практики се ползват при извършване оценката на развитието на логистичния сектор у нас.

 

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys