Блог

Supply Chain Management: Ефективни стратегии и добри практики

Членове на Българска асоциация по логистика, преподаватели и докторанти от катедра „Стопанска логистика“ участваха в организираната от сп. „Логистика“ бизнес конференция „Supply Chain мениджмънт: Ефективни стратегии и добри практики“, която се проведе на 30 октомври 2014 в Sofia Event Center (SEC) в „Парадайс Център“.

На конференцията присъстваха широк кръг мениджъри и работещи в транспортни, спедиторски, търговски и производствени компании, а в ролята на лектори бяха мениджъри от компании, които предлагат професионални решения по цялата верига на доставки, като DHL, Юнимастърс Лоджистикс, DB Schenker, Сторакт БГ, Loading Systems International, Гопет Транс, Карго Планет, Auxionize, Некст Консулт, Honeywell Scanning and Mobility, Баркод Системи България, ФТС България и др.

Гл. ас. д-р Николай Драгомиров участва като модератор на панела „Нови технологии оптимизират процесите във веригата на доставки“

Консултанска IT помощ

Консултации

Предлаганите решения са фокусирани към потребностите на малките и средни производствени и търговски фирми, търсещи ефективно изразходване на..

Прочетете още >

Обучения

Обучения

Обученията, които Българска асоциация по логистика предлага, имат за цел да повишат конкурентните предимства на Вашата фирма.

Прочетете още >

Експерти под наем

Одит

Във своето развитие всяка една стопанска организация се нуждае в определени периоди от време от тясно профилирани експерти. Наемането на поддържането..

Прочетете още >

Оптимизация на процеси

Решение

Няма нищо по-лесно от това да изглеждаш зает и няма нищо по-трудно от това да бъдеш ефективен… Това правило на Макензи важи..

Прочетете още >

                     logo fontys